AnaSayfa / Genel / Kahve falında bulaşık yıkandığını görmek

Kahve falında bulaşık yıkandığını görmek

Kahve falında bulaşık yıkandığını görmek rahat yaşayacağına, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, bunun da kendisi için çok ağır bir travma yaşamasına neden olacağına, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, aklında bulunan bazı çalışmaları çok yakın bir zaman içinde gerçeğe çevireceğine, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, bu sıçrama sayesinde iş kapılarının kendisine tamamen açılacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine ve çok saygın bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bulaşık yıkandığını gördüyseniz:

  • Bazı konuları bir deneme ya da test gibi görmeniz yanlış olabilir.

Kahve falında komşunun bulaşığını yıkamak en tepkedeki kimse olacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, içinin ve kafasının rahatlayacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında bulaşık yıkandığını görmek müjdeli haberler alacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında tuvalette bulaşık yıkamak kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, sahip olduğu nimetin artacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının bulaşığını yıkadığını görmek karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına, maddi ve manevi zarara uğranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başka birinin bulaşık yıkadığını görmek maddi ve manevi olarak zarar edileceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bulaşık bardak yıkamak kendisini sıkan ve üzen kişilerden uzak duracağına, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine işaret eder.

Kahve falında bulaşık görmek gelirini artırdığı için sevdiklerini de mutlu etme şansı bulacağına, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bulaşık suyu dökmek şifa ve ilaç bulacağına, bu sayede ruhunun da, bedeninin de iyileşeceğine, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir