Kahve falında bulaşık teli görmek

Kahve falında bulaşık teli görmek gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, tecrübelerini aktaracağına, büyük fırsatlar yakalayacağına, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, kolaylığa kavuşacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bulaşık teli gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir kişi sizi üzebilir ya da kızdırabilir.

Kahve falında bulaşık teli görmek makamının yükseleceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında başka birinin bulaşık yıkadığını görmek son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine yorulur.

Kahve falında ölmüş biriyle bulaşık yıkamak ofisteki ağız tadının kaçacağına, yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, ticaretinin hızlanacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine işaret eder.

Kahve falında bulaşık tabak görmek sıkıntıya ve zahmete düşeceğine, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının bulaşığını yıkadığını görmek girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, bu gelişmelerin vesile olması sayesinde çok iyi yerlere gelerek çok büyük hayır işlerinin gerçekleştirileceğine, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında köpüklü bulaşık görmek eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, işlerinin kolaylaşacağına rivayet eder.

Kahve falında bulaşık kapları görmek sıkıntıların kaynağına inilip kısa sürede ortadan kaldırılacağına, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına delalettir.

Kahve falında kirli bulaşık yıkamak kısa sürecek bir işe gireceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir