Kahve falında bulaşık taşımak

Kahve falında bulaşık taşımak herkesin takip ettiği ve çok sevdiği birisi olacağına, işlerdeki karın artacağına, mutluluğunun artacağına, sevdiği insanlar için tüm imkanlarını seferber edeceğine, yarar getireceğine, gönlünce bir hayata kavuşacağına, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine tabir olunur.

Kahve falında bulaşık taşımak gördüyseniz:

  • Yerine getirilmesi zordan çok, imkansız görünen görev ya da sorumluluklardan kurtulmanız daha doğru olabilir.

Kahve falında bulaşık taşımak elde avuçta bulunan paralar ile girilen işte meslek açısından çok üst noktalara gelineceğine, işlerinin gelişme göstereceğine işarettir.

Kahve falında başkasının bulaşığını yıkadığını görmek uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, hedeflerine kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında bulaşık bardak yıkamak yeni bir araba satın alınacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında tuvalette bulaşık görmek endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, hatalarını düzelteceğine delalet eder.

Kahve falında yağlı bulaşık yıkamak yataklara düşüp, işinden ve hayatından geri kalacağına, arzularına kavuşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında birinin bulaşık yıkadığını görmek anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, onlar için çabalayacağına ve kendini onlara feda edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bulaşık durulamak eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, istenilenlere ulaşmakta güçlük çekilmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında köpüklü bulaşık görmek mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, onlardan fayda göreceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top