AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuvalette bulaşık görmek

Kahve falında tuvalette bulaşık görmek

Kahve falında tuvalette bulaşık görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına, fal sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına ve bu çevre içindeki bazı insanlardan iş hayatında büyük destek görüleceğine, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına ve bu sayede çok rahat bir hayat süreceğine işaret eder.

Kahve falında tuvalette bulaşık gördüyseniz:

  • Alışılmadık bir yaklaşım sunacağınız şeyleri daha cazip kılabilir.

Kahve falında tuvalette bulaşık görmek sevinçli ve güzel günler göreceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına inanılır.

Kahve falında tuvalette bulaşık yıkamak makamını kaybedeceğine, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına inanılır.

Kahve falında bulaşık çalkalamak ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, kendisi için bazı planların kurulduğuna, bu yüzden kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine işarettir.

Kahve falında kirli bulaşık toplamak dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, üzüleceğine, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında bir başkasının bulaşık yıkadığını görmek sıkıntı yükleneceğine, ondan manevi anlamda zarar göreceğine alamet eder.

Kahve falında biriyle bulaşık yıkamak elinin bollaşacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, elde avuçta bulunan üç beş kuruşun gereksiz ve boş bir işe yatırılacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin bulaşıklarını yıkamak onlarla dayanışma içinde olacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında bulaşık eldiveni görmek iyi günler yaşayacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir