AnaSayfa / Genel / Kahve falında bulaşık suyu görmek

Kahve falında bulaşık suyu görmek

Kahve falında bulaşık suyu görmek çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına ve ailevi sorunların da biteceğine, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, bol bol hayır duası alınacağına, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine, zor günlerin geride kalacağına, eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine ve daha çok kazanç sağlayacağına, zaferler kazanacağına, onların bir adım önüne geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bulaşık suyu gördüyseniz:

  • Yeterince kendinizi işinize vermemeniz nedeniyle patronunuz ya da amirinizle sürtüşmeye girebilirsiniz.İşinize yeterince konsantre olamamanızın nedeni, ondan hoşlanmamanızsa kendinize yeni bir iş arayın.

Kahve falında bulaşık suyu dökmek alacağı diğer ihtarlar sonrasında ise işten çıkarılmasının gündeme geleceğine, dertlerin artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bulaşık suyu görmek iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine ancak bu duruma rağmen çok sevdiği ve değer verdiği birisine çok büyük bir yardımda bulunacağına, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına alamet eder.

Kahve falında suyla bulaşık yıkamak ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine ve yeni işinde çok büyük başarılara imza atarak çok zengin biri olacağına yorulur.

Kahve falında bulaşık suyu içmek çok mutlu olacağına, sevineceğine, yeni bir işte yüksek bir makama sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yığınla bulaşık görmek hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, içinde bulunduğu sorunlu olaylardan ve durumlardan kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tuvalette bulaşık görmek maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, eve kapanıp, kendine döneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bulaşık tencere yıkamak kötü günlerinin, sıkıntılarının, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, hayatında iyi giden her şeyin bir anda bozulacağına delalet eder.

Kahve falında birini bulaşık yıkarken görmek ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, özel hayatında mutlu olacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir