AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini bulaşık yıkarken görmek

Kahve falında birini bulaşık yıkarken görmek

Kahve falında birini bulaşık yıkarken görmek yeteneklerine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, işlerinin bozulacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, işinden çıkarılacağına, farklı iş ortaklıklarına gireceğine, fal sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine bu süreçte hayatın kıymetinin de farkına varacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birini bulaşık yıkarken gördüyseniz:

  • Gelirlerinizi, hayatınızı kazanma biçiminizi veya maddi durumunuzu ilgilendiren bazı konularda değişiklikler söz konusu olabilir.

Kahve falında bulaşık bezi görmek üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine yorulur.

Kahve falında temiz bulaşık görmek iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bulaşık bardak tabak yıkadığını görmek işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine rivayet eder.

Kahve falında bulaşık makinesine bulaşık koymak çok daha büyük adımların atılacağına ve büyük kazançların elde edileceğine, işinde dar boğaza gireceğine ve ticari faaliyetlerinde azalma başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının bulaşıklarını yıkamak zorlanacağına, ekmek bulamayacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına delalet eder.

Kahve falında biriyle bulaşık yıkamak uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine ve bazı olaylar yüzünden üzüntü duyulacağına, amaçlarını yerine getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çok bulaşık görmek büyük bir hayal kırıklığı yaşayacağına, tüm sıkıntıların ve sorunların, giderileceğine inanılır.

Kahve falında bulaşık eldiveni görmek sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir