AnaSayfa / Genel / Kahve falında bulaşık dizmek

Kahve falında bulaşık dizmek

Kahve falında bulaşık dizmek uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, bir kazadan, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, göreceği destekten dolayı moral bulacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine ve uzun bir zaman boyunca sıkıntı yaşanacağına, sorunlarının çözüleceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, çok daha iyi işler yapmak için girişimde bulunacağına, güzel ve tatmin edici bir ilişkiye başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bulaşık dizmek gördüyseniz:

  • Çoğu kez, girdiğiniz her ortamda yanlış anlaşılarak kendinizi tam olarak ifade edemeyeceksiniz, edemiyorsunuz.

Kahve falında bulaşık makinesine bulaşık dizmek büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine inanılır.

Kahve falında bulaşık dizmek ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, zahmetli işlerle uğraaşılacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bulaşıkları makineye dizmek kendisi için neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar veremez olacağına, uzun bir dönemden beri devam eden bütün sıkıntıların silineceğine ve çok büyük bir rahatlık ve mutluluk yaşayacağına işarettir.

Kahve falında tabak dizmek atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine, hastalıklarının iyileşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dizde morluk görmek işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, üzüntülerinin sona ereceğine delalettir.

Kahve falında altın dizmek maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, büyük bir karar verileceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına inanılır.

Kahve falında tahta dizmek bulunduğu çevresinde madden ve manen kuvvetleneceğine, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine ve Allah’ın kendisine yardım etmesi için ettiği duaların da kabul olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kitap dizmek edilen tövbenin Allah katında kabul edileceğine, herkesin takdirinin toplanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir