AnaSayfa / Genel / Kahve falında sedef hastalığına yakalanmak

Kahve falında sedef hastalığına yakalanmak

Kahve falında sedef hastalığına yakalanmak deyim yerindeyse elinin döneceğine, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, yaşamdan elini eteğini çekeceğine, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kısmetin bollaşacağına, yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sedef hastalığına yakalanmak gördüyseniz:

  • Abartılı tekliflerde bulunabilir veya tutamayacağınız sözler verebilirsiniz.

Kahve falında sedef hastalığına yakalanmak kişinin çevresinde zenginliği ile nam salacağına, sorunların bu sayede ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sedef hastalığı olmak kariyerinin de zirvesine yükseleceğine, yakın bir zaman içinde kendisini kötü hissettiği olaylardan kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sedef hastalığı görmek kırgınlık yaşanacağına ve tartışmalı günler geçirileceğine, girilecek olan işlerde çok saygın kişiler ile çalışılacağına yorulur.

Kahve falında sedef hastalığı olduğunu görmek canın derdine düşeceğine, bazı ortaklıklar kuracağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüzünde sedef hastalığı görmek keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sedef kolye takmak kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sedef olduğunu görmek gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına ve sevdiği kişilerden alacağı yardım ile işlerini çok hayırlı bir düzene oturtup kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sedef görmek zor durumların el birliği ile aşılacağına, kafasının rahatlayacağına, gönlünün rahata ereceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir