AnaSayfa / Genel / Kahve falında ablayı üzgün görmek

Kahve falında ablayı üzgün görmek

Kahve falında ablayı üzgün görmek sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, çok zor günler yaşayacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, çok daha iyi bir hayata sahip olacağına, güzel, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine, atacağı her adımı önceden düşüneceğine ve ailesini utandırmadan yaşayacağına, sorunların ardı ardına geleceğine, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, fal sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, bu sayede sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, kalp kırıklığı olacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine tabir olunur.

Kahve falında ablayı üzgün gördüyseniz:

  • Belli görüşmeler, organizasyonlar veya sunumlar planlanabilir.

Kahve falında ablasını üzgün görmek eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine alamet eder.

Kahve falında ablayı üzgün görmek kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına ve vefat edeceğine inanılır.

Kahve falında ölü kişiyi üzgün görmek dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına inanılır.

Kahve falında kaynanayı üzgün görmek istediği ve hayal ettiği şeylere ulaşmak için gösterdiği çabanın gün geçtikçe boşa çıkacağına, zaman içinde kendisini daha iyi yerlerde bulacağına inanılır.

Kahve falında başkasını üzgün görmek aile içinde büyük sorunlar yaşayacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine rivayet eder.

Kahve falında üzgün arkadaş görmek ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tanıdık birini üzgün görmek fal sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine delalettir.

Kahve falında iş arkadaşını üzgün görmek hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, çok güzel ve hayırlı işlere vesile olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir