AnaSayfa / Genel / Kahve falında iş arkadaşını üzgün görmek

Kahve falında iş arkadaşını üzgün görmek

Kahve falında iş arkadaşını üzgün görmek kendisini seven bir arkadaşının ön ayak olması ile koşulları daha iyi olan bir iş sahibi olacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, aile kurma yolunda bazı girişimlerde bulunulacak ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, iş güç sahibi olacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, bunun da kendisine tabiri caizse çok pahalıya patlayacağına, üzgün ve hasta olacağına yorulur.

Kahve falında iş arkadaşını üzgün gördüyseniz:

  • Bazı şeylerin istediğiniz gibi ilerlemesini istiyorsanız inisiyatif kullanmanız gerekebilir.

Kahve falında iş arkadaşını üzgün görmek epey bir zarara uğrayacağına, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına işarettir.

Kahve falında erkek arkadaşını üzgün görmek zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşı üzgün görmek çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir arkadaşını üzgün görmek uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, huzursuzluklar ile boğuşacağına rivayet eder.

Kahve falında eski arkadaşı üzgün görmek yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının üzgün olduğunu görmek işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir arkadaşı üzgün görmek üzüleceğine, yıkılacağına, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşını üzgün görmek elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, özellikle değer verilen, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir