AnaSayfa / Genel / Kahve falında ablasını üzgün görmek

Kahve falında ablasını üzgün görmek

Kahve falında ablasını üzgün görmek gülmeye hasret kalacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, kazancının artacağına ve sorunlarının çözüleceğine, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, kötü kişilerle aynı mekânda bulunmak zorunda kalacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine işarettir.

Kahve falında ablasını üzgün gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle zaman geçirmeniz ilişkilerinizi geliştirebilir.

Kahve falında ablasını üzgün görmek sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, işlerinden de geri kalacağına alamet eder.

Kahve falında ablayı üzgün görmek çok rahat edeceğine, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına, elinde bulunan imkânları yetenekleri ile birleştirerek çok hayırlı işlere imza atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin üzgün olduğunu görmek çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, sıkıntısız kazanılacak paraya ve kazancınızın artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kızını üzgün görmek yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, çocuk sahibi olunacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına delalettir.

Kahve falında anneni üzgün görmek başına uğursuzluklar geleceğine, atılacak adımların boşa çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tanıdığın birini üzgün görmek iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğinin üzgün olduğunu görmek eğer hayırlı bir şey değilse sıkıntı çekeceğine, bilgisi bulunmayan bazı konularda yeni birşeyler öğreneceğine alamet eder.

Kahve falında patronu üzgün görmek işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir