AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaynanayı üzgün görmek

Kahve falında kaynanayı üzgün görmek

Kahve falında kaynanayı üzgün görmek eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, işlerin düzeleceğine ve parasal olarak çok iyi olunacağına, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, yetki ve imza sahibi olacağına, şansının ve kısmetinin kendisinden yana gideceğine, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine inanılır.

Kahve falında kaynanayı üzgün gördüyseniz:

  • Bazı konuların sadece sizde kalmasında, planlarınızı kendinize saklamanızda fayda var.

Kahve falında kaynanayı üzgün görmek büyük sorunların yaşanacağına, sıkıntılarının daha da artacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir arkadaşı üzgün görmek karşısına engellerin, başarısızlıkların, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında anneni üzgün görmek uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına ve çok büyük kazanç elde edeceğine, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine işarettir.

Kahve falında anne ve babayı üzgün görmek ailevi sorunlar yaşanacağına, elde avuçta bulunan paralar ile girilen işte meslek açısından çok üst noktalara gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölü kişiyi üzgün görmek akraba ilişkilerinin her zaman samimi ve sıkı olacağına, işinden geri kalacağına, canın derdine düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında annenin üzgün olduğunu görmek ticaret yapıyorsa zarar edeceğine, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiği kişiyi üzgün görmek hayatının bir düzene kavuşacağına, sonra kendi işini kuracağına delalet eder.

Kahve falında bir kişiyi üzgün görmek aralarındaki iletişimin bozulacağına, hem geleceğinin güzel olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir