AnaSayfa / Genel / Kahve falında üzgün arkadaş görmek

Kahve falında üzgün arkadaş görmek

Kahve falında üzgün arkadaş görmek kendisini üzen şeyleri teker teker hayatından çıkaracağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacaklarına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, gerçeklere yüz çevrileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, kişinin güzel işler yapacağına, yaşamın daha kolay hale geleceğine, kapandı sandığı belalı bir işin yeniden gündeme geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında üzgün arkadaş gördüyseniz:

  • Para konusunda dostlarınızın desteğiyle bazı sıkıntılarınızı kolayca atlatacaksınız.

Kahve falında eski erkek arkadaşını üzgün görmek bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına ve parasal bir sıkıntıya yol açacağına ancak daha sonra gelecek bir yardım ya da alınacak bir destek sayesinde işlerin yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşı üzgün görmek okuyacağına ve bilgileneceğine, işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşını üzgün görmek dingin ve huzurlu bir ruh haline kavuşacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşının üzgün olduğunu görmek doğru, akıllı, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına alamet eder.

Kahve falında bir arkadaşını üzgün görmek ihanet dolu bir işe girileceğine, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında eski arkadaşı üzgün görmek yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, mülk edinme planlarının ertelenmesine alamet etmektedir.

Kahve falında üzgün arkadaş görmek endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını çok üzgün görmek kazancının ve canın güvence altında olacağına, iş hayatında çok kazançlı bir işe girileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir