AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasını üzgün görmek

Kahve falında başkasını üzgün görmek

Kahve falında başkasını üzgün görmek bekar ise evleneceğine, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, karşısına pek çok aksilik ve engel çıkacağına, aile içinde de mutluluğunun ve huzurunun artmasına vesile olacağına, güzel ve hayırlı günler yaşamaya başlayacağına, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında başkasını üzgün gördüyseniz:

  • Geri planda kalmanız gerekmiyor.

Kahve falında eşini üzgün görmek aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine, dualarına karşılık alacağına delalettir.

Kahve falında üzgün yüz görmek uzun bir süre yas tutmak zorunda bırakacağına, elinin kolunun bağlanacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiği birini üzgün görmek hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, planlarının işe yarayacağına bu sayede içindeki sıkıntılı durumdan kurtularak düze çıkacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölüyü üzgün görmek kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, kendisini zorlayan sorunlardan ve durumlardan yakın bir zaman içinde sorun yaşamadan kurtulacağına işarettir.

Kahve falında ölü birini üzgün görmek bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine ve yerine getiremeyeceği sözler verip çok zor durumlarda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tanıdığın birini üzgün görmek sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına ve aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri istenen bir işe girileceğine, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiyi üzgün görmek hiç bilmediği ve görmediği yerler gezip göreceğine, fal sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına delalet eder.

Kahve falında ölen babayı üzgün görmek küskünlüklerin oluşacağına, özlemlerini bitireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir