AnaSayfa / Genel / Kahve falında deniz suyunu bulanık görmek

Kahve falında deniz suyunu bulanık görmek

Kahve falında deniz suyunu bulanık görmek zarar edeceği işlere girmek zorunda kalacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, işlerinin düzeleceğine, rakiplerini yeneceğine, verilen emeklerin heba olacağına, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, tertemiz ve yepyeni bir sayfa açılacağına, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına ve ilgi istenen bir işe gereken ilginin verilemeyeceğine delalet eder.

Kahve falında deniz suyunu bulanık gördüyseniz:

  • Bazı konularda uzlaşmak veya pazarlık etmek zor olabilir.

Kahve falında bulanık deniz suyu görmek müjdeli olaylar yaşayacağına, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına inanılır.

Kahve falında deniz suyunu bulanık görmek aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine ve çok büyük bit huzur ve mutluluk duyulacağına, geleceğin güzel ve hayırlı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bulanık ve dalgalı deniz görmek endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, hayal edilen işe sahip olmak için çok çalışılacağına alamet eder.

Kahve falında denizin bulanık olduğunu görmek Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, gelir elde edeceğine, parasız ve ekmeksiz yaşamak zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında denizi bulanık görmek yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına, gidilen yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına tabir olunur.

Kahve falında bulanık denizde yüzdüğünü görmek kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, elindeki herşeyi kaybedeceğine, büyük sorunlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bulanık denizde balık görmek işlerinin çok iyi olacağına, kazancının artacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bulanık denizde boğulmak bir sebeple fal sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına ve bu sorun yüzünden aradaki bağların epey bir gerileceğine, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir