AnaSayfa / Genel / Kahve falında bulanık sular görmek

Kahve falında bulanık sular görmek

Kahve falında bulanık sular görmek üzüntülerinden kurtulacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine, ancak daha sonra gerçekleri öğrendiğinde bu kişi ile olan tüm irtibatını keseceğine ve adını temize çıkaracağına, gitmediği yerlere gideceğine, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine ve sevinilecek bir haber alınacağına, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına alamet eder.

Kahve falında bulanık sular gördüyseniz:

  • Sizin arkanızdan bazı işler çevirmeye çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında bulanık suyu görmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil bulanık su görmek yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına tabir olunur.

Kahve falında bulanık havuz suyu görmek sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, bir sebeple çok zarar göreceğine inanılır.

Kahve falında bulanık suya düştüğünü görmek kazancının bol olacağına, kendisinin de bundan çok memnun olacağına ve olumlu şekilde etkileneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bulanık su çamur görmek kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, ekonomik olarak büyük darbe alacağına, elindekileri kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bulanık yağmur suyu görmek kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, rahatlayacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine alamet eder.

Kahve falında bulanık suyla abdest almak maddi ve manevi olarak çok daha güçlü bir kişi olacağına, kendisinin de bu fırsatı en doğru ve en akıllı şekilde kullanmayı başarıp, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evde bulanık su görmek yetim sevindireceğine ve düşkün kimselerin elinden tutacağına, başarı ve zafer elde edecek taraf olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir