AnaSayfa / Genel / Kahve falında bulanık su çamur görmek

Kahve falında bulanık su çamur görmek

Kahve falında bulanık su çamur görmek uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, hanesinin bollukla dolacağına, birçok hayalin gerçekleşmesine vesile olacağına, gerçek yaşamınızda da bir seyahat yapacağınıza, başarısız olacağına bu durumun da kendisine mutsuzluk ve gözyaşı getireceğine delalettir.

Kahve falında bulanık su çamur gördüyseniz:

  • Size çok gereken birşeylere sahip olmanız olasıdır.

Kahve falında çamurlu bulanık su görmek kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına, çoluk çocuğundan zarar göreceğine tabir olunur.

Kahve falında bulanık su ve çamur görmek eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine ve ferahlığa çıkacağına delalet eder.

Kahve falında bulanık su çamur görmek maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, falı kapatan kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına tabir olunur.

Kahve falında bulanık çamur görmek yaşanan sorunların sona ereceğine, kişinin sahip oldukları nedeni ile kendini pek çok kişiden şanslı olarak göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bulanık su içinde balık görmek farklı şekillerde gelir elde edeceğine ve zenginliği bulacağına, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına rivayet eder.

Kahve falında evin içinde bulanık su görmek işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, ticaret sektörüne atılacağına, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında bulanık suların üstünden atlamak hayatının daha kolay, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, falı kapatan kişinin, ferahlığa çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bulanık suyun aktığını görmek büyük sıkıntılar çekeceğine, bu sıkıntılardan ötürü çok üzüntü duyacağına, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir