AnaSayfa / Genel / Kahve falında bulanık denizde yüzdüğünü görmek

Kahve falında bulanık denizde yüzdüğünü görmek

Kahve falında bulanık denizde yüzdüğünü görmek tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, çok zor bir yoldan geçeceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, atılan adımların yakın zaman içinde zarar getireceğine, mevkilerinin yüksek olacağına, sevgi ve barış ortamının kurulacağına inanılır.

Kahve falında bulanık denizde yüzdüğünü gördüyseniz:

  • Herkesi kendi haline bırakıp, kendi amaçlarınız için zaman harcamanızda fayda var.

Kahve falında dalgalı ve bulanık denizde yüzmek daima secde ve şükür edeceğine, sevinçli bir haber alınacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bulanık denizde yüzdüğünü görmek yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, sermayesini riske etmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bulanık nehirde yüzmek stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine rivayet eder.

Kahve falında bulanık havuzda yüzdüğünü görmek lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, atılım yapacağına inanılır.

Kahve falında bulanık havuzda yüzmek üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine yorulur.

Kahve falında bulanık suda yüzmek maddi olarak büyüyeceğine, gözyaşının kuruyacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bulanık derede yüzmek dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına, vefakar bir insan olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bulanık gölde yüzmek sevdiklerinin hayatlarındaki olumlu gelişmelere tanıklık edileceğine, herhangi bir zorluk çekmeden kişinin her açıdan başarılı sayılacak bir yaşam sürdüreceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir