AnaSayfa / Genel / Kahve falında bulanık havuzda yüzmek

Kahve falında bulanık havuzda yüzmek

Kahve falında bulanık havuzda yüzmek kişinin inancı ve başarısı sayesinde ayağına dolanan ve yoluna çıkan her türlü melanetten kurtulacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına ve iş hayatında hayırlı ve iyi kazanç sağlayan bir işe girileceğine, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına, olmayacak hayallere kapılacağına, sorunlarını çözebileceğine, işlerinin de bir düzene oturacağına, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bulanık havuzda yüzmek gördüyseniz:

  • Aşktaki üzüntülerinizi unutmanızda size destek olacak.

Kahve falında bulanık havuzda yüzmek sorumluluk alacağına, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına tabir olunur.

Kahve falında bulanık havuzda yüzdüğünü görmek evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlarını aşacağına inanılır.

Kahve falında bulanık havuz görmek işinde terfi edeceğine, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bulanık havuz suyu görmek kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına ve şansın da her zaman arkasından geleceğine, isabetli girişimlerde bulunup kendi işinin başına geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bulanık sulu havuz görmek herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, dertlerin biteceğine, yanlış bir karar vereceği için  eline geçen fırsatları kaçıracağına alamet eder.

Kahve falında bulanık havuza girmek ancak bu adımları ve yapılacak çalışmalar sonunda kazanılacak başarıyı ve kazancı kıskanan bir kişi tarafından işlerinin bozulmaya çalışıldığına, bu yüzden çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına delalettir.

Kahve falında bulanık suda yüzdüğünü görmek yenisinin başlayacağına, haram mal yiyip içeceğine delalet eder.

Kahve falında bulanık denizde yüzdüğünü görmek fırsatların istenmeden harcanacağına, yaşam içinde karşılaşılan problemlerin biteceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile hayırlı bir birliktelik yaşanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir