Kahve falında bulanık çay içmek

Kahve falında bulanık çay içmek kimseye bu konuda herhangi bir bilgi vermeyeceğine, özel hayatında sessizleşeceğine, fakirin de gittikçe daha yoksul hale geleceğine, yokluğa, darlığa düşeceğine, kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, bu sayede rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine, maddi imkânların günden güne çoğalacağına, işini büyüteceğine, küslükleri gidereceğine inanılır.

Kahve falında bulanık çay içmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir kişiye zaman ayırmanız ilişkinizi güçlendirmenizi sağlayabilir.

Kahve falında bulanık çay içmek dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına işaret eder.

Kahve falında çeşmeden bulanık su içmek uzun süre bu olayın etkisinden kurtulamayacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına alamet eder.

Kahve falında bulanık su içmek başarısız olacağına bu durumun da kendisine mutsuzluk ve gözyaşı getireceğine, büyük başarı kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında oruç iken çay içmek kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, bu durumun az da olsa onu kibirlendireceğine, bundan sonraki zamanlarda güçlü, sözü geçen, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine delalet eder.

Kahve falında koyu çay içmek çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine tabir olunur.

Kahve falında demli çay içmek sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, fal sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kıtlama çay içmek dertlerin ve sıkıntıların çözüm bulacağına, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına işaret eder.

Kahve falında ünlü biriyle çay içmek üzüleceğine ve kendisini suçlayacağına, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir