AnaSayfa / Genel / Kahve falında bulanık çamur görmek

Kahve falında bulanık çamur görmek

Kahve falında bulanık çamur görmek attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, kendisine şifa olacağına, sahip olduklarının eksileceğine, kazancı ile ailesini çok rahat şekilde geçindirebileceği gibi çevresindeki pek çok kişiye de faydalı olacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, çok büyük bir sorun olmadığı için seven kişileri üzmemek gerektiğine ve beslenmeye dikkat edilmesi sayesinde rahatsızlığın nüksetmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında bulanık çamur gördüyseniz:

  • Duygusal, yaratıcılık içeren veya ekonomik başlıklı konularda yeni girişimlerde bulunmayı ya da mevcut girişimlerinizin tatminkar boyuta ulaşmasını sağlamayı düşünmelisiniz.

Kahve falında bulanık çamur görmek geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, evinden yiyeceğinin, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine alamet eder.

Kahve falında bulanık su çamur görmek bir sebeple kısa süre için de olsa sıkıntı duyulacağına, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına yorulur.

Kahve falında bulanık su ve çamur görmek tüm beklentilerini yerine getireceğine, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çamurlu bulanık su görmek dünya malı edineceğine, işlerin günden güne daha kötü bir duruma geleceğine inanılır.

Kahve falında bulanık dereye düşmek bütün malını mülkünü varını yoğunu harcayabileceğine, sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına inanılır.

Kahve falında durgun bulanık su görmek elinin darlığa düşeceğine, mevcut durumundan çok daha iyi koşullarda yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında bulanık süt görmek kendisinden beklenen her şeyin karşılığını fazlasıyla verecek olan fal sahibinin vicdanen son derece rahat olacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine işarettir.

Kahve falında bardakta bulanık su görmek işlerine yeni işler katacağına, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir