AnaSayfa / Genel / Kahve falında bulanık nehir görmek

Kahve falında bulanık nehir görmek

Kahve falında bulanık nehir görmek geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, kendisini ailesine vereceğine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, aksi şekilde daha da kamçılayacağına, düşünmeden adımlar atayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bulanık nehir gördüyseniz:

  • Başkalarının onayını almaya çalışarak vakit kaybetmek durumunda değilsiniz.

Kahve falında bulanık akan nehir görmek çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, geleceğin güzel olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bulanık nehir görmek sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, ortaya çıkan bu durumu çözmek için çeşitli yollara başvuracağına ve böyle bir çalışma sayesinde içine düştüğü durumla ilgili olarak çok büyük araştırmalara gireceğine inanılır.

Kahve falında bulanık nehirden geçmek bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bulanık nehirde yüzmek hastalıkların biteceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına işarettir.

Kahve falında mavi nehir görmek herkesin takdir edeceği, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine tabir olunur.

Kahve falında nehire düştüğünü görmek aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, hayallerin ve duaların kabul, günahların da affolacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında nehirin kuruduğunu görmek beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına, mülkiyetinin de artacağına yorulur.

Kahve falında nehir ve yeşillik görmek çok büyük bir malvarlığına sahip olacağına, mutluluktan, bolluktan, paradan, rızıktan, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir