AnaSayfa / Genel / Kahve falında bulanık kuyu görmek

Kahve falında bulanık kuyu görmek

Kahve falında bulanık kuyu görmek büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına fakat rızkının da hiçbir zaman kesilmeyeceğine, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, bir toplantıdan diğerine koşacağına, bekar iseniz bir kadınla yakınlık kurmaya, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına ve tüm bunların kişinin hem sosyal, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, sanat alanında veya politikada uzman bir kişi olarak, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bulanık kuyu gördüyseniz:

  • Kendinizi geliştirmeniz gerekiyorsa, gerekli değişiklikleri yapmalı veya eğitimleri almalısınız.

Kahve falında bulanık kuyu görmek sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bulanık suyun üstünden atlamak elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, ulaşamadığı hiçbir arzusu olmayacağına delalet eder.

Kahve falında bulanık çamur görmek hayra ve esenliğe, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, huzurlu günler geçirileceğine inanılır.

Kahve falında evin içinde bulanık su görmek ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, dünya işlerinden elini eteğini çekerek yaşamaya ve yaşamdan beklentilerin en aza indirileceğine inanılır.

Kahve falında bulanık sular görmek güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine ve hayırlı bir birlikteliğin başlayacağına, birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine delalet eder.

Kahve falında bulanık suya girmek rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, güçlükle elde edilecek başarı alamet eder.

Kahve falında bulanık havuza girmek insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, işlerinin yaver gideceğine ve kazancının çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında dalgalı bulanık deniz görmek sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine, işlerinin günden güne bozulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir