AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden buket çiçek almak

Kahve falında birinden buket çiçek almak

Kahve falında birinden buket çiçek almak rahatsızlık yüzünden bir süre işlerden uzak durulacağına, sevilen bir kişiden sağlık sorunları ile ilgili kötü bir haber alınacağına, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına ve böylece uzun zamandan beri devam eden sıkıntıların sona erdirileceğine, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, parasız ve ekmeksiz yaşamak zorunda kalacağına, bir düşmanın kötü haberini almaya, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına delalettir.

Kahve falında birinden buket çiçek almak gördüyseniz:

  • İş yerinizdeki hızlı değişimlere rağmen, siz, sonunda olaylardan fayda sağlayan taraf olabilirsiniz.

Kahve falında birinden buket çiçek almak çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, fal sahibinin, bu kişiye sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için elinden gelen bütün yardımları yapacağına, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında renkli çiçek buketi görmek parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına, çeşme ya da okul gibi bir hayrat yaptırarak pek çok hayır duası kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çiçek buketi vermek güç alacağına, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına işaret eder.

Kahve falında bir buket çiçek görmek hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve fal sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, borçlarını rahatlıkla ödemeyi başaracağına işarettir.

Kahve falında sarı çiçek buketi görmek yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, hayatının bu sayede güzelleşeceğine delalet eder.

Kahve falında bir buket beyaz çiçek görmek etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine ve kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz buket çiçek görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve haksızlığa uğranılacağına delalettir.

Kahve falında beyaz çiçek buketi görmek hayır duaları alınacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir