AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir buket gül almak

Kahve falında bir buket gül almak

Kahve falında bir buket gül almak bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, işlerini kısa zamanda büyüteceğine, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine ve rahatsızlık yaşanacağına, rahat edilecek bir döneme girileceğine, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına inanılır.

Kahve falında bir buket gül almak gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız, akrabalarınız veya komşularınızla tartışmaktan kaçının.

Kahve falında buket kırmızı gül görmek rahata ereceğine, çok hayırlı işlere gireceğine inanılır.

Kahve falında bir buket gül almak herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına işaret eder.

Kahve falında bir buket beyaz gül görmek bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, küslüklerin sona erip, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine rivayet eder.

Kahve falında pembe gül buketi görmek kişisel problemlerini çözeceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine tabir olunur.

Kahve falında bir buket kırmızı gül görmek kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine ve bazı ödemelerini ertelemek zorunda kalacağına, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gül buketi görmek elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına ve maddi zorluklar yaşaması yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, fakirleşeceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında kırmızı buket gül görmek parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz gül buketi görmek etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir