AnaSayfa / Genel / Kahve falında gül buketi görmek

Kahve falında gül buketi görmek

Kahve falında gül buketi görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine, başarının düşeceğine, kazancın yetmez olacağına, tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, büyük parasal sorunların ve tartışmaların yaşanacağına, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, çok zor duruma düşüleceğine, umutlarının tazeleneceğine, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine yorulur.

Kahve falında gül buketi gördüyseniz:

  • Entellektüel maceralar veya arayışlar içinde olacaksınız.

Kahve falında beyaz gül buketi görmek maddi anlamda güç kazanmak için doğru girişimler yapacağına, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı gül buketi görmek geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pembe gül buketi görmek sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, dirliğin bozulabileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında buket gül almak her çalışması ile büyük ses getireceğine, afiyette olacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine yorulur.

Kahve falında bir buket kırmızı gül görmek parasal olarak genişliğe çıkılacağına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, özlediği yerlere yolculuk edeceğine işarettir.

Kahve falında kırmızı buket gül görmek makamını kaybedeceğine, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında buket kırmızı gül görmek maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine ve aile huzurunun da kaçacağına, makam ve rütbe edineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir buket gül almak zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir