AnaSayfa / Genel / Kahve falında buğdayın yandığını görmek

Kahve falında buğdayın yandığını görmek

Kahve falında buğdayın yandığını görmek iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, evlendiklerinde eşleri tarafından çok sevileceklerine ve saygı göreceklerine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, sevaplarıyla Allah’ın sevgisini kazanacağına, kazancın artacağına, hayat boyu isteklerine ulaşacağına, para kazanmaya, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında buğdayın yandığını gördüyseniz:

  • Çalıştığınız ortamda yeni düzenlemeler yapmak isteyebilir, değişik düşüncelerinizi uygulamaya koyabilirsiniz.

Kahve falında buğdayın yandığını görmek kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine, itibar kaybedeceğine, ayıplanacağına delalettir.

Kahve falında buğday tarlasının yandığını görmek rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, hane içinde çatlak seslerin yükselmesi ve herkesin kendi başına hareket etmesi üzerine aile birliğinin sarsılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında buğday yandığını görmek bol rızık ve para sahibi olacağına, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine işarettir.

Kahve falında çuval içinde buğday görmek endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine ve rahat bir nefes alınacağına, sevdiği birçok şeye kısa süre içinde kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil buğday görmek kısmetlerinin de kapanacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine ve tecrübesiz bir kişiye akıl hocalığı yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında ölüden buğday almak hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, güç alacağına, bu sayede kötü halden iyi hale geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında buğday doldurduğunu görmek ulvi kimse haline geleceğine, hikmet sahibi olacağına, yarınları için isabetli kararlar alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında buğday yağdığını görmek uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir