AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüden buğday almak

Kahve falında ölüden buğday almak

Kahve falında ölüden buğday almak eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına, daha sonra işlerin açılacağına, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine, işyerinde ve evde bereketin ve bolluğun artacağına, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, toplum içinde daha oturaklı davranacağına delalettir.

Kahve falında ölüden buğday almak gördüyseniz:

  • İlişkileriniz üzerine düşünürken aklınıza farklı şeyler gelebilir, yenilikler ya da keşifler söz konusu olabilir.

Kahve falında ölüden buğday almak fal sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, iş için gurbete gidileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölüye buğday vermek zorlukların kolayca aşılacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine, tecrübe edinirken can sıkıntısı yaşansa da elde edilen bilgilerin çok değerli olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tabakta buğday görmek sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, manevi olarak çökmekle kalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çuvala buğday doldurmak çok büyük kazanç sağlanabilecek işlerin elden kaçırılacağına, sağlıklı ve refah içinde bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tonlarca buğday görmek yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine, rakiplerine karşı her zaman çok daha güçlü olacağına delalettir.

Kahve falında haşlanmış buğday görmek özel hayatında mutluluğu yakalamasına, ona emek vereceğine, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına alamet eder.

Kahve falında buğday taşımak elindekileri de alıp götüreceğine, çok iyi işler yapılacağına işaret eder.

Kahve falında evde buğday tanesi görmek çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, hayırlı işler yapacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir