AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil buğday görmek

Kahve falında yeşil buğday görmek

Kahve falında yeşil buğday görmek işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, bu yüzden insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, özel hayatında sessizleşeceğine, kimseyle konuşmayacağına, aile hayatının bozulacağına, daha büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına, daha güçlü hale geleceğine ve onlardan önde olacağına, eline geçen kazançları çok hayırlı ve güzel işler için harcayacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil buğday gördüyseniz:

  • Bazı kişiler gerçekçilikten uzak planlarından veya konulardan bahsedebilirler.

Kahve falında yeşil buğday tarlasında koşmak borçların artacağına, sevilen kişilere bazı sürprizler yapılacağına işarettir.

Kahve falında yeşil buğday biçmek yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil buğday tarla görmek aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, hayata karşı zayıf davranmayacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil buğday toplamak geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, hayatında temiz, güzel ve yeni bir sayfa açıp, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine, sorunların çözümü için başka yolları ve çözümleri de inceleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil başaklı buğday görmek aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil buğday başağı görmek hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, zor zamanların geride kalacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil buğday görmek sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, maddi olarak zarar edeceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil buğday filizi görmek çevresinin genişleyeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir