AnaSayfa / Genel / Kahve falında buğday yandığını görmek

Kahve falında buğday yandığını görmek

Kahve falında buğday yandığını görmek sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, takdir toplayacak işler yapacağına, iş kurmak için kardeşiyle biraraya geleceğine, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine ve konusunda uzman bir kişi olunacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, sıkıntılarından kurtulup iş hayatı içinde çok büyük başarılar kazanarak adından çok söz ettireceğine tabir olunur.

Kahve falında buğday yandığını gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle yapacağınız planlar ya da geçireceğiniz zaman ilişkilerinizin güçlenmesini sağlayabilir.

Kahve falında buğday tarlasının yandığını görmek iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, bu sebeple çok büyük stres nöbetleri geçirileceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine, bu şekilde devam ederse eğer birçok başarı kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında buğday yandığını görmek aile hayatı içinde kendisini çok sevindirip deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek bir haber alacağına, çareye ve çözüme ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında buğdayın yandığını görmek uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında değirmende buğday öğütmek amaçların gerçekleşmeyeceğine, canını ve malını kaybetme pahasına da olsa bazı girişimlerde bulunacağına inanılır.

Kahve falında altın ve buğday görmek kazancın düşeceğine, onları hayatından ve kendisinden uzaklaştırmayı başaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında buğday kepeği görmek bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, helal kazanç elde edeceğine yorulur.

Kahve falında buğday hedik görmek projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine, borçların ödenememesi yüzünden alacaklıların kapıya dayanacağına rivayet eder.

Kahve falında buğday değirmeni görmek hiç hayal edilmeyecek mevkilere terfiler alınacağına, böylece yüzünün güleceğine, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir