AnaSayfa / Genel / Kahve falında un ve buğday görmek

Kahve falında un ve buğday görmek

Kahve falında un ve buğday görmek çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, gelecek olumsuz bir habere veya işlerin ters gitmesine, borçların artacağına, arkasından iyi konuşulacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, rızkının çeşitleneceğine, elinin bollaşacağına, haksızlığa uğranacağına ve zor günler geçirileceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına yorulur.

Kahve falında un ve buğday gördüyseniz:

  • Bazı anlaşmalar ya da işler iniş çıkışlı bir seyir izleyebilir.

Kahve falında buğday unu görmek hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, yakın bir zamanda fal sahibini bulacağına delalet eder.

Kahve falında buğdayı un yapmak dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, geçim derdine düşmeyeceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına işarettir.

Kahve falında buğday un görmek hanenizde bolluk ve bereketin artacağına, çok yüklü miktarda para kazanarak mal sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında un ve buğday görmek halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, yolculuğa ve bununla erişilecek hayra alamet etmektedir.

Kahve falında anahtar unuttuğunu görmek sevilen bir kişi ile yapılacak bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, parasal olarak bir kriz yaşanacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında un hamur ekmek görmek sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, kısa sürecek bir işe gireceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, oturduğu yerden yeni bir yere taşınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında un kurabiyesi yapmak bugüne kadar gözünün önünde olduğu halde görmediği ikiyüzlü insanların varlığını öğreneceğine, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında unutarak orucunu bozduğunu görmek işinden ve ekmeğinden olacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir