AnaSayfa / Genel / Kahve falında para yağdığını görmek

Kahve falında para yağdığını görmek

Kahve falında para yağdığını görmek çalışmalarının beğenileceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine, hiç hayal edilmeyecek mevkilere terfiler alınacağına, üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına, çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına inanılır.

Kahve falında para yağdığını gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizin dikkat çekebilmesi veya takdir edilmesi için yapmanız gereken işlere odaklanmalısınız.

Kahve falında gökten para yağdığını görmek yaptığı işlerin çok iyi kazançlar getireceğine, üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bozuk para yağdığını görmek sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında para yağdığını görmek düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına ve istendiği gibi hareket ederek çok büyük kazanç elde edileceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına alamet eder.

Kahve falında gökyüzünden para yağdığını görmek elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, hayatının daha kolay hale geleceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine alamet eder.

Kahve falında gökyüzünden yıldız yağdığını görmek hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, hak etmedikleri şekilde ağır suçlamalarda bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında lapa lapa kar yağdığını görmek koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına, bir sebeple kendisini beceriksiz ve aciz olarak göreceğine ancak daha sonra çok çabalayarak amaçlarına kısmen de olsa ulaşıp rahat bir hayat sürecek kadar para kazanacağına alamet eder.

Kahve falında şiddetli yağmur yağdığını görmek parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, hoş olaylar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında kan yağdığını görmek atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir