AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağda balık kızartmak

Kahve falında yağda balık kızartmak

Kahve falında yağda balık kızartmak huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, hiçbir şartta ve koşulda dinini ve ahlakını boşlamayacağına, aradaki buzların eritileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, düşman hususunda keder ve üzüntüye, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, doğru yatırımlar yapacağına delalettir.

Kahve falında yağda balık kızartmak gördüyseniz:

  • Farklı faklı fırsatlar sizi bekliyor, sadece harekete geçmeniz gerekiyor.

Kahve falında yağda balık kızartmak başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında yağda ekmek kızartmak karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına delalet eder.

Kahve falında yağda hamur kızartmak şansın kapanacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında yağda patates kızartmak hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı yaşanacağına, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, bu nedenle kendisini hep yorgun ve bıkkın hissedeceğine yorulur.

Kahve falında yağda kızarmış ekmek bereketli işlere gireceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, gözyaşının kuruyacağına inanılır.

Kahve falında gökyüzünden balık yağdığını görmek yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında balık yağdığını görmek kişinin her işi severek yapacağına, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gökten balık yağdığını görmek mutsuz, üzgün ve karamsar olacağına, iş hayatında ayağını kaydırmak isteyenlerden kurtulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir