AnaSayfa / Genel / Kahve falında pirinç lapası görmek

Kahve falında pirinç lapası görmek

Kahve falında pirinç lapası görmek üç kuruş maaşa kıt kanaat yaşamak zorunda kalacağına, kazancın gittikçe artacağına, zararlı bir alışkanlıkla boğuşulacak bir döneme girileceğine, sevilen ve aranılan biri haline geleceğine, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında pirinç lapası gördüyseniz:

  • Bir an önce silkinip, ilgilendiğiniz her konunun üzerine düşmeniz gerekiyor.

Kahve falında pirinç lapası görmek hem geleceğinin güzel olacağına, rızkının kesilmeyeceğine işarettir.

Kahve falında pirinç lapası yemek güç alacağına, bu sayede kötü halden iyi hale geçeceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine yorulur.

Kahve falında yazın lapa lapa kar yağdığını görmek hayatının da kolaylaşacağına, işlerinde yaşanan aksiliklerin herhangi bir sorun yaratmadan ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında lapa lapa kar yağdığını görmek bir sebeple aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında lapa lapa kar görmek emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, makam edineceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına işaret eder.

Kahve falında lapa pilav görmek sevinçli haberlerin geride kalacağına ve üzüntülü bir ruh haline bürünüleceğine, deyim yerindeyse paranın pul olacağına işaret eder.

Kahve falında bol pirinç görmek toplum içinde de önemli bir yer edineceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına, sıkıntıların sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında pirinç içinde böcek görmek girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir