AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir poşet pirinç görmek

Kahve falında bir poşet pirinç görmek

Kahve falında bir poşet pirinç görmek çok sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, zararın telafi edileceğine, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, küslerin ve dargınların barışacağına, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, yokluk yüzü görmeden, sağlık içinde yaşanacağına, çıkış yollarına ulaşmak için çabalayacağına, işlerinde verimsiz hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir poşet pirinç gördüyseniz:

  • Yeni bağlantılar kurmanızı sağlayacak aktivitelerde bulunmalısınız.

Kahve falında bir poşet pirinç görmek elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, sermaye yatırdığı ihalelerin ve üzerinde gece gündüz çalıştığı projelerinin kendisine hayır getirmeyeceğine işarettir.

Kahve falında poşette pirinç görmek atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine rivayet eder.

Kahve falında yırtık poşet görmek nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine, ancak daha sonra yaşanacak bazı tatsız olaylar ve karşılaşılacak kötü bir durumdan ötürü her şeyin farkına varacağına tabir olunur.

Kahve falında pembe poşet görmek yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında siyah poşette para görmek sadık ve zor durumlarda yanında olacak gerçek bir arkadaşa, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında poşete yumurta görmek kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına,  hayır duaları alacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına yorulur.

Kahve falında poşet kaybetmek bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına, büyük paralar kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dolu poşet görmek fal sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine ve hayatında istemediği ve sevmediği kişi ile bir iş yapmak zorunda kalacağına, ancak yılmayacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir