AnaSayfa / Genel / Kahve falında buğday ve mısır görmek

Kahve falında buğday ve mısır görmek

Kahve falında buğday ve mısır görmek attığı adımların boşa çıkacağına, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, dertlerine derman bulacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, sayesinde çok büyük bir kazanç sağlanacağına, tüm fırsatları değerlendireceğine, çok hayırlı işlere girileceğine, gönlünün ferahlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında buğday ve mısır gördüyseniz:

  • Size karşı tepkiler oluşması mümkündür.

Kahve falında buğday ve mısır görmek eski kırgınlıkların geçmişte kalacağına, maddi ve manevi olarak çok sorun ve üzüntü yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mısır buğday görmek rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, kar sağlayacağı işlere gireceğine yorulur.

Kahve falında mısır ve buğday görmek çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, bir sebeple çok zarar göreceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına delalettir.

Kahve falında buğday mısır görmek hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, ruhen rahatlığa erileceğine delalet eder.

Kahve falında sıcak mısır ekmeği görmek çok büyük bir rahata ereceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına, birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kızarmış mısır yemek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, önümüzdeki günlerde bir sıkıntı atlatacağınıza işaret eder.

Kahve falında tane mısır görmek sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, zahmetli bir işin altından kalkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sarı mısır tanesi görmek ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir