AnaSayfa / Genel / Kahve falında mısır ve buğday görmek

Kahve falında mısır ve buğday görmek

Kahve falında mısır ve buğday görmek muradın yerine geleceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, gönlünce ve istediğince bir hayat yaşayacağına, ana baba duası alınacağına, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine ya da yakın akrabalarına iş imkanları sunacağına, maddi koşullarının çoğalması sayesinde maneviyatının da çoğalacağına, elindekileri kaybedeceğine, musibetlerle karşılaşmayacağına, sorunlarının tamamen biteceğine ve dert ettiği tüm problemlerin ve olayların hayra çıkacağına alamet eder.

Kahve falında mısır ve buğday gördüyseniz:

  • Maddi açıdan desteklenebilir veya arkanızdan iş yapmaya çalışan kişilerin farkına varabilirsiniz.

Kahve falında mısır buğday görmek maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında buğday mısır görmek maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında buğday ve mısır görmek eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, huzursuzluk yaşanacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mısır ve buğday görmek engel teşkil edeceğine, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına işaret eder.

Kahve falında mısır fidesi görmek fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında kırmızı mısır görmek girdiği işlerde herkesin imrenerek ve kıskanarak bakacağı bazı çalışmalara imza atacağına, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ateşte mısır pişirmek aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, sıkıntılarının artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pişmiş mısır tanesi görmek aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir