AnaSayfa / Genel / Kahve falında mısır buğday görmek

Kahve falında mısır buğday görmek

Kahve falında mısır buğday görmek hasta ve zor geçireceğine, huzursuz geçen günlerin biteceğine, hevesinin kursağında kalacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, bu nedenle umutlarını kaybedeceğine, huzurunun yerine geleceğine, hafifleyeceğine, esenlik bulacağına, eline geçen fırsatları bu amaç doğrultusunda kullanacağına, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, yalan söylemeyeceğine, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine delalettir.

Kahve falında mısır buğday gördüyseniz:

  • Kendinizi duygusal gerilim içinde hissedebilirsiniz.

Kahve falında mısır buğday görmek sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve hayırlara vesile olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında buğday mısır görmek üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına yorulur.

Kahve falında buğday ve mısır görmek olumlu ve güzel gelişmeler kapısının aralanacağına, kişinin karşısına çıkan her türlü engeli aşarak, pes etmeden yoluna inanç ve azim içinde devam ederek, istediği başarıya kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında mısır ve buğday görmek geçim derdinin biteceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına inanılır.

Kahve falında büyük mısır görmek elinin hiçbir zaman darda kalmayacağına, sonunda büyük bir başarı kazanılacağına delalettir.

Kahve falında mısır ekmeği almak meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına ve bir insanın hayatı boyunca olmak istediği en üst düzeye geleceğine, uzmanlığı dışındaki bu iş sayesinde kişinin çok zengin bir hayat süreceğine delalettir.

Kahve falında tavuklara mısır vermek güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mısır çerezi yemek güzel işlere imza atacağına, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir