AnaSayfa / Genel / Kahve falında sıcak mısır ekmeği görmek

Kahve falında sıcak mısır ekmeği görmek

Kahve falında sıcak mısır ekmeği görmek zarar göreceğini bile bile bazı çalışmalar yapmak için adımlar atacağına, istenmeyen bir işte çalışmak zorunda kalınacağına, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine ve üzüntü yaşanacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, hazırlık yapılan bir çalışmanın bol kazanç getireceğine ancak bazı kötü olaylar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında sıcak mısır ekmeği gördüyseniz:

  • Ucu açık kalmış konuları tamamlamak için daha fazla gayret göstermeniz gerekebilir.

Kahve falında sıcak mısır ekmeği görmek ayağını yorganına göre uzatmaması ve önlem almaması halinde icra gibi kötü bir olay yaşanacağına, işinde de hep başarılı olacağına alamet eder.

Kahve falında sıcak taze ekmek görmek küslerin barışacağına, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında fırından çıkmış sıcak ekmek görmek sorumluluk sahibi bir kişi olunacağına, hepsinin istediğiniz düzende ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında taze sıcak ekmek görmek üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında sıcak ekmek satmak fırsatların heba edileceğine, aile veya akraba çevresinden kişiyi hayal kırıklığına uğratacak kimseler olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sıcak somun ekmek görmek çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına ve bu sayede kendisini hiç olmadığı kadar rahat hissedeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bakkaldan sıcak ekmek almak hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, sıkıntılarını aşacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına rivayet eder.

Kahve falında sıcak somun ekmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine ve arkadaşlar arasında sevilen bir kişi olunacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir