AnaSayfa / Genel / Kahve falında oruçluyken unutarak yemek yemek

Kahve falında oruçluyken unutarak yemek yemek

Kahve falında oruçluyken unutarak yemek yemek falı kapatan kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına ve bu kişinin sağlığının yakın zamanda Allah’ın izni ile sağlığının yerine geleceğine, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine ve bu iş ile birlikte hayatının çok büyük bir hız kazancağına, hayırlı ve güzel haberler alacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, huzurunu ve neşesini kaybedeceğine, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, doğru seçimler yapacak olan fal sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, herhangi bir para sıkıntısı çekmeden, yolunda huzurla devam edeceğine, borçlarını ödeyip kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında oruçluyken unutarak yemek yemek gördüyseniz:

  • Duygusal, sağlıkla ilgili ya da iş hayatınızı ilgilendiren konularda sizin yararınıza olan bir yola girdiniz veya girmeniz sağlanıyor.

Kahve falında oruçluyken unutarak yemek yemek üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, para pul sahibi olacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında oruçluyken unutarak bir şey yemek malını ve parasını kaybedeceğine ve bununla kalmayarak hayal kırıklığı yaşayarak mutsuz olacağına, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına tabir olunur.

Kahve falında unutup oruç yemek uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, işinin gücünün rast gideceğine delalettir.

Kahve falında oruçlu olduğunu unutarak yemek yemek hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine tabir olunur.

Kahve falında oruçken unutup yemek projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına işaret eder.

Kahve falında oruçlu olduğunu unutup yemek yemek bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, belki ölümler görüleceğine alamet eder.

Kahve falında orucu unutup yemek sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına işaret eder.

Kahve falında oruçlu iken unutup yemek yediğini görmek mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir