AnaSayfa / Genel / Kahve falında marul sulamak

Kahve falında marul sulamak

Kahve falında marul sulamak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, günah işlemekten korunacağına, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine, ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine ve çok daha huzurlu ve mutlu bir kişi olacağına, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, huzurunun ve mutluluğunun yerinde olacağına, elindeki herşeyi kaybedeceğine, eline çok yüklü miktarda kazanç geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında marul sulamak gördüyseniz:

  • Bazı jestleriniz veya sürprizleriniz sevdiğiniz kişileri mutlu edebilir.

Kahve falında marul sulamak büyük bir başarı göstereceği bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, zarar edilen bir işte hayırlı adımlar atılması sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına delalettir.

Kahve falında tarlaya marul dikmek başarılarının artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına yorulur.

Kahve falında marul satmak zorlukların biteceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil soğan ve marul görmek eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında marul fidanı dikmek sorunların çabucak atlatılacağına, kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine inanılır.

Kahve falında marul topladığını görmek dünyevi hayatını garanti altına alacağına, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına inanılır.

Kahve falında marul ıspanak görmek başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, işlerinde çok büyük ilerleme sağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pazarda marul görmek görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına, çok yükseleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir