AnaSayfa / Genel / Kahve falında saksı sulamak

Kahve falında saksı sulamak

Kahve falında saksı sulamak işlerinin tutacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, kötü ve zor günler yaşayacağına, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, karın artacağına, işlerini boşvereceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına, kararlı ve isabetli adımlarının yüzünü güldürecek sonuçlar vereceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saksı sulamak gördüyseniz:

  • Ya da maddi bir gelişme zaman alabilir.

Kahve falında saksıdaki çiçeği sulamak hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına rivayet eder.

Kahve falında saksıdaki çiçekleri sulamak gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, moralinin bozulacağına ve yaptıklarının kendisini tatmin etmemesi nedeniyle, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine işaret eder.

Kahve falında saksıyı sulamak yapılacak olan büyük bir çalışma sayesinde çok daha hayırlı kazançlar elde edileceğine, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına alamet eder.

Kahve falında saksı çiçek sulamak kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, önemli bir dönüm noktasına ve kişinin geçmiş yaşamından çok daha iyi koşullarda bir hayata sahip olacağına yorulur.

Kahve falında saksı sulamak kalbinden geçen tüm dileklerine kavuşacağına, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına ancak yaptığı hiçbir hamlenin gerektiği gibi bir şekilde etki etmeyeceğine işarettir.

Kahve falında saksıları sulamak hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saksıda çiçek sulamak daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına, iş hayatının düzeleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saksıda bitki sulamak işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir