AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağacı sulamak

Kahve falında ağacı sulamak

Kahve falında ağacı sulamak evinden bereketin hiç eksik olmayacağına, falı kapatan kişinin hem iş, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, istenmeyen olaylar yaşanacağına, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, ödeme güçlü çekeceğine, ayağını yorganına göre uzatmaması ve önlem almaması halinde icra gibi kötü bir olay yaşanacağına, iyi insan olmaktan vazgeçileceğine ve atılan bazı adımlardan ötürü kurulan bazı hayallerden vazgeçilmek zorunda kalınacağına, akrabalarının, yakınlarının, arkadaşlarının ve dostlarının yardımıyla sıkıntılarından, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında ağacı sulamak gördüyseniz:

  • İş kurmak veya iş bulmak gibi düşünceleriniz varsa bunu da karşıcinsten birisinden gelen yardımlarla halledeceksiniz.

Kahve falında gül ağacı sulamak yüzünde güller açacağına, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine alamet eder.

Kahve falında ağaç kökü sulamak ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında elma ağacı sulamak hedeflerinin gerçekleşeceğine, bekar kimseler için varlıklı bir sülaleye mensup kimseyle evlilik gerçekleştirileceğine işarettir.

Kahve falında kurumuş ağaç sulamak daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına delalettir.

Kahve falında ağaçları sulamak birikim yapacağına, arkadaşının çok üzücü bir duruma düşmesine ve zarar görmesine engel olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaç suladığını görmek çok büyük bir şok yaşayacağına, tüm hayatının durma noktasına geleceğine, savurgan bir hayat yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında incir ağacı sulamak üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında asma ağacı sulamak sıkıntıdan kurtulacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir