AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurutulmuş mısır görmek

Kahve falında kurutulmuş mısır görmek

Kahve falında kurutulmuş mısır görmek kazancının günden güne arttıracağına, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, bir sebeple uzun bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, çok üzücü olaylar yaşayacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, rakiplerini gerisinde bırakacağına ve kendisine karşı kem gözlerle bakan kişileri de bertaraf edeceğine, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına işarettir.

Kahve falında kurutulmuş mısır gördüyseniz:

  • Doğru bütçe yaparsanız daha azıyla idare etmenizi sağlayacak çözümler üretebilirsiniz.

Kahve falında kurutulmuş mısır görmek çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saç kuruttuğunu görmek sıkıntılı bir dönemdeyse feraha ereceğine, yapılan hesapların hiçbirinin gerçeğe uygun olmayacağına işaret eder.

Kahve falında kurutulmuş çilek görmek mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, sevinçli haberlerin alınması ve bu haberlerin çok hayırlı ve doğru bir şekilde değerlendirilip ona göre karar verilmesi sayesinde işlerin çok iyi bir hal alacağına inanılır.

Kahve falında ıslak saçı kurutmak yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kurutulmuş sebze görmek sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine, çok umut bağladığı bir işten yaşayacağı hayal kırıklığı neticesinde hala dik durmaya çalışacağına delalet eder.

Kahve falında kurutma makinesi görmek kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, verilen emeğin boşa gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kurutulmuş acı biber görmek cesaret ve inançla hareket edeceğine, Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çiçek kurutmak karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, şirketlerinin sayısının çoğalacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir