AnaSayfa / Genel / Kahve falında bahçenin kuruduğunu görmek

Kahve falında bahçenin kuruduğunu görmek

Kahve falında bahçenin kuruduğunu görmek daha sonra düşmanlık eden kişi ile adamakıllı konuşmak için görüşmeye çalışacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, maddi anlamda güçleneceğine, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, kötülerin ve kıskançlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, borçlarının biteceğine, hastalıklarının azalacağına, sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına, kurulacak bir ortaklık ile çok sevinçli ve mutluluk dolu bir yola girileceğine alamet eder.

Kahve falında bahçenin kuruduğunu gördüyseniz:

  • İşleri kendi istediğiniz şekilde yönlendirmek için seçeceğiniz yollar hoş bulunmayabilir.

Kahve falında bahçenin kuruduğunu görmek hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, falı kapatan kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında dolma biber kurutmak neşesini ve huzurunu yitireceğine, işlerin büyüyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında havuzun kuruduğunu görmek ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına inanılır.

Kahve falında kırmızı biber kurutmak falda görülen kişi tanınıyorsa onun kederine ortak olunacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında saç kurutma makinesi görmek bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, kudret ve destek olacağına alamet eder.

Kahve falında kurutulmuş acı biber görmek kalbinin küt küt edeceğine, darlıktan ferahlığa çıkılacağına, sorunların biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kurutulmuş kırmızı gül görmek yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kurutulmuş reyhan görmek iş hayatında büyük hezimetler alacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, bu yüzden aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, sürekli tartışacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine, gönül hoşluğuna ve esenliğe kavuşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir