AnaSayfa / Genel / Kahve falında un elemek

Kahve falında un elemek

Kahve falında un elemek çok sevinçli haberler alacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, fikirlerini, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, işinde verimsiz olacağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, dertlerin ve zorlukların da biteceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına işaret eder.

Kahve falında un elemek gördüyseniz:

  • Kendi toplumunuzdaki veya farklı kültürlerden kişilerden öğreneceğiniz şeyler olabilir.

Kahve falında un elemek parasal olarak genişliğe çıkılacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine tabir olunur.

Kahve falında toprak elediğini görmek zor zamanların geride kalacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, sıkıntılarınız yakın zamanda beklemediğiniz bir şekilde geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kömür elemek bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine bu sayede de rakiplerini geçmesine vesile olacağına, ön plana çıkacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında buğday elemek iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tarhana elemek kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, sorunların çözüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine tabir olunur.

Kahve falında şeker elemek moralinin ve sağlığının da bozulacağına, olaylara daha pozitif yaklaşıp, işlerini sabırla yoluna koyacağına alamet eder.

Kahve falında ekin elemek sorunlarının son bulacağına, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine işarettir.

Kahve falında kum elemek can derdine düşeceğine, gurur verici, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir