AnaSayfa / Genel / Kahve falında buğday başağı yemek

Kahve falında buğday başağı yemek

Kahve falında buğday başağı yemek sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına ve onlardan istediği şekilde istifade edeceğine, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, mali konularda yeterince dikkatli davranmadığı için sürekli bir dar boğaz yaşayacağına, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında buğday başağı yemek gördüyseniz:

  • Felsefik bir değişim söz konusu olabilir, sezgilerinize güvenin.

Kahve falında buğday başağı yemek kardeşlerin arasına para ile ilgili bir sıkıntı gireceğine, yaşadığı olayların kötü gideceğine rivayet eder.

Kahve falında buğday başağı toplamak maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, ancak yapılacak bir hata yüzünden işlerin tersine döneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında buğday başağı görmek yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına işaret eder.

Kahve falında sarı buğday başakları görmek yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve falı kapatan kişinin çok mutlu olacağına, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında kurumuş buğday başağı görmek yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, kazancının çoğalacağına, işinin gücünün rast gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başaklı buğday görmek beklenmedik bir anda bir dedikodunun muhatabı olunduğu ilan edileceğine, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına işarettir.

Kahve falında başaklı buğday tarlası görmek sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, maddi gücünün artacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil buğday başağı görmek iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların fal sahibinin üzerine kalacağına, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, yılmayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir