AnaSayfa / Genel / Kahve falında buğday başağı toplamak

Kahve falında buğday başağı toplamak

Kahve falında buğday başağı toplamak hayal kırıklığı yaşayacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, sağlığının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, etrafındaki insanlardan alacağı yardım ile bu durumdan kurtulmaya çalışacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına delalet eder.

Kahve falında buğday başağı toplamak gördüyseniz:

  • Kafanızdaki düşünceler bambaşka konulara kayabilir.

Kahve falında buğday başağı toplamak en tepkedeki kimse olacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, yeni projelerin ve planların tutacağına işaret eder.

Kahve falında başaklı buğday tarlası görmek spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına delalet eder.

Kahve falında yeşil başaklı buğday görmek hayat standardı ve kalitesi olarak kişinin dilediği gibi yaşamaya devam edeceğine, hiçbir bedduanın ve musibetin kendisine isabet etmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sarı buğday başakları görmek hafifleyeceğine, huzura kavuşacağına, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına yorulur.

Kahve falında kurumuş buğday başağı görmek başını yastığa daha rahat koyacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil buğday başağı görmek ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, kendini tutamayıp şeytana uyacağına delalettir.

Kahve falında buğday başağı görmek bekarsa güzel bir birlikteliğe başlanacağına, üzüntülü bir haber alınacağına, sağlık sorunları yaşanacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında buğday başağı yemek kar elde edileceğine, esenliğe ve feraha kavuşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir