AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil buğday başağı görmek

Kahve falında yeşil buğday başağı görmek

Kahve falında yeşil buğday başağı görmek dertlerin ve sorunların biteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, başarısının artacağına, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, ele geçen kazancın artacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, bu sayede rahat bir nefes alınacağına, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine inanılır.

Kahve falında yeşil buğday başağı gördüyseniz:

  • Olayları değerlendirirken avantajlı olabile-ceğiniz durumları tersine çevirebilirsiniz.

Kahve falında yeşil buğday başağı görmek kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil başaklı buğday görmek sevilen bir kişinin içine düştüğü sıkıntıdan kurtulmasına yardımcı olunacağına, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına alamet eder.

Kahve falında kurumuş buğday başağı görmek çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına ve bunun için her zaman şükredeceğine, büyük kazançlar sağlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında buğday başağı yemek kardeşleri ile girdiği bir işte yalnız başına bırakılacağına, iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına yorulur.

Kahve falında başaklı buğday görmek zor durumda kalacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, işini layığı ile yerine getireceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına yorulur.

Kahve falında sarı buğday başakları görmek bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında buğday başağı toplamak sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, insanlara koşulsuz güveninin neticesinde zarar ziyana uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başaklı buğday tarlası görmek işlerinin ve düzeninin bozulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir