AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı buğday başakları görmek

Kahve falında sarı buğday başakları görmek

Kahve falında sarı buğday başakları görmek yakın bir zaman içinde hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, var olan hastalıklarının şifa bulacağına, ortaya bazı projeler koyacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, gururlandıracak işler yapacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine, neşeleneceğine, planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında sarı buğday başakları gördüyseniz:

  • Eskiden tanıdığınız bazı kişiler size ilginç seçenekler sunabilirler.

Kahve falında sarı buğday başakları görmek ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, moralinin yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında buğday başağı yemek kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, sevdiği insanlar için tüm imkanlarını seferber edeceğine delalet eder.

Kahve falında buğday başağı toplamak maddi anlamda güzel bir gelir elde edileceğine, o işi canlandıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil başaklı buğday görmek mutlu bir aile hayatına sahip olacağına, hanesinde bolluk ve bereket yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında buğday başağı görmek eşinin içinde bulunduğu sorunlardan kurtulmasını ve kötü olaylar ile karşılaşmamasını sağlayacağına, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine yorulur.

Kahve falında kurumuş buğday başağı görmek böylece işlerini yoluna sokacağına, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil buğday başağı görmek atılacak adım sayesinde iki tarafında çok mutlu olacağına, kişinin düşmanlarının varlığına ve onlardan zarar göreceğine işarettir.

Kahve falında başaklı buğday tarlası görmek hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, eş, dost ya da akrabalardan birine verilen sözlerin parasal sorunlar yaşanması yüzünden ödenemeyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir